Accesul şi utilizarea site-ului www.tei.harmonyresidence.ro (denumit în continuare „site-ul „) se realizează în termenii şi condiţiile de mai jos.

1. ASPECTE GENERALE
Acest site este sub controlul şi operat de TC DESIGN CONSTRUCT SRL (denumit în continuare “Administratorul”) cu sediul social în Str. Calea lui Traian nr.171, Bl.7, Sc.D, ap.5, Mun. Rm Valcea, Jud. Valcea, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J38/1189/13.12.2017, cod de identificare fiscală RO38597128, dezvoltatorul imobiliar al Ansamblului Rezidential Harmony Residence, situat in Str. Cantonului, nr. 62, comuna Corbeanca, jud. Ilfov.
La accesarea site-ului, la toate chestiunile apărute din sau în legătură cu utilizarea şi conţinutul acestui
site, se aplică legislaţia din România, iar orice eventuale dispute în legătură cu utilizarea şi conţinutul
acestui site sunt supuse jurisdicţiei exclusive a instanţelor din România.
Administratorul declară următoarele:
– va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
– va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului.

În cazul apariţiei unor situaţii noi, de orice natură, care impun acest lucru, Administratorul poate modifica termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori „.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, pentru a le putea consulta în orice moment. Cu toate acestea, Utilizatorii sunt informaţi cu privire la posibilitatea apariţiei unor disfuncţionalităţi tehnice, caz în care accesul la site şi, implicit la termenii şi condiţiile de utilizare a acestuia, să fie afectat, Administratorul neputând fi ţinut răspunzător pentru astfel de disfuncţionalităţi.
Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi Condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui site.
Prin acceptul de a utiliza site-ul, declarati ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele:
i. Folositi website-ul pe propria raspundere;
ii. Administratorul este absolvit de orice raspundere, directa sau indirecta, incluzand, fără limitare, garantari indirecte de vanzare sau in functie de specificatiile unui scop anume;
iii. Administratorul nu ofera nicio garantie conform careia:
a. Informatiile vor întruni cerintele dumneavoastra;
b. Serviciile vor functiona fara întrerupere, in perfecta siguranta sau fara erori;
c. Rezultatele obtinute din informatiile site-ului vor fi de maxima incredere sau precise;
d. Calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute prin intermediul site-ului va vor satisface cerintele;
e. Orice eroare va fi corectata.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR ŞI BUNURILOR PROMOVATE PE SITE
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul pune la dispoziţia Utilizatorilor informaţii privind proprietăţile imobiliare promovate de Administrator in vederea vanzarii acestora catre terţi.

3. DREPTUL DE AUTOR
Toate informațiile si imaginile existente (inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe si alte date) pe acest site sunt cu titlu informativ si aparţin Administratorului. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat în prealabil de către Administrator. Toate drepturile sunt rezervate Administratorului.
Este strict interzisă folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea administratorului. Utilizatorii sunt informaţi asupra faptului că Administratorul va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica necesare pentru protejarea datelor şi informaţiilor asupra carora detine dreptul de proprietate, impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

4. CONFIDENŢIALITATE ŞI DATE CU CARACTER PERSONAL
Toate datele colectate din utilizarea site-ului sunt procesate conform prevederilor legale aplicabile in Romania.
Administratorul se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele Utilizatorilor pe acest site, exceptand situatiile legale sau eventuale solicitări din partea autorităţilor competente.
Administratorul nu va transmite nici unui tert datele personale ale Utilizatorilor.
Orice eventuale date personale aparţinând Utilizatorilor, colectate urmare a vizitelor pe acest site vor fi tratate in conformitate cu legislatia în vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea datelor de contact si a formularului de newsletter vă dați acordul de a primi notificari, mesaje si alte informatii. Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea datelor expediate catre formularul de contact si incluse in newsletter. Daca nu sunteti de acord cu colectarea datelor personale, nu sunteti obligat sa ni le oferiti. Folosirea acestui website reprezinta acceptul dumneavoastra expres si clar in concordanta cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului  privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („GDPR”).
Ne angajăm să vă protejăm datele personale şi să respectăm legislaţia română referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (conform prevederilor Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului  privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („GDPR”), precum şi orice alte acte normative ce vor deveni incidente în cauză).

5. OFERTELE ŞI PROMOTIILE DE PE SITE
Informatiile sunt oferite pe acest site cu buna credinta, iar Administratorul nu poate fi ţinut raspunzatoar pentru niciun fel de prejudiciu, de orice natura (direct, indirect, accidental sau altfel) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de prejudicii.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare, astfel ca nu se garanteaza ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.
Administratorul poate anunţa pe site şi organiza in orice moment campanii publicitare, oferte speciale si/sau promotii aplicabile oricaror bunuri sau servicii pe care le dezvoltă/furnizează. Referirea la orice produs sau serviciu în acest site nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Înainte de achiziţionare, Utilizatorii trebuie să cerceteze recomandările specifice privind disponibilitatea şi conditiile de vanzare / achizitie a oricărui anumit bun sau serviciu direct cu reprezentantii Dezvoltatorul Imobiliar.
Campaniile, ofertele speciale si promotiile derulate de Administrator sunt supuse unor limite numerice si cantitative, adica in limita stocului disponibil . Ofertele financiare, numarul unitatilor imobiliare, valabilitatea in timp a campaniilor publicitare si promotiilor/ofertelor nu necesita acordul Utilizatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila. Utilizatorilor li se recomanda sa consulte de indata reprezentantii Dezvoltatorul Imobiliar la datele de contact afişate pe site pentru a afla informaţii actualizate in legatura cu valabilitatea si disponibilitatea ofertelor de care sunt interesati. In cazul in care oferta este acceptata, dar nu este concretizata in timp util prin semnarea unui act juridic privind rezervarea/antecontractarea unităţii imobiliare ofertate,
Dezvoltatorul Imobiliar nu este obligat să menţină pretul din cadrul campaniei/ofertei/promoţiei.
Unitatile din blocurile 1-5 care reintra in circuitul de vanzare / disponibilitate in urma rezilierii antecontractelor de vanzare/cumparare se incadreaza ca si preturi in categoria celor din blocul 6.
Administratorul îşi rezervă dreptul de a retrage oferta, in orice moment, fara sa fie obligat sa motiveze această decizie, de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment secţiuni sau părţi ale site-ului. Orice modificare va intra in vigoare din momentul publicării pe acest site.

6. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. Conţinutul site-ului este prezentat fără nicio garanţie, de nicio natură.
Administratorul site-ului depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp.
Pot interveni erori sau omisiuni. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.
Informaţia oferită este exclusiv de natură generală şi nu este în mod obligatoriu completă sau actualizată.
Acest site poate conţine trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu aparţin acestui site. Site-ul nu este răspunzător de conţinutul acestor site-uri către care se face trimitere. Includerea oricărui link către astfel de site-uri nu implică aprobarea sau avizul oferit de către acest site pentru acele site-uri sau pentru conţinutul lor.
Site-ul nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu va fi răspunzător pentru nici o daună sau viruşi care ar putea să afecteze computerul sau alte bunuri ale Utilizatorilor în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, text, imagini video sau audio de pe acesta. Deşi Administratorul
depune toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, Administratorul nu garantează disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.